Lehoi Nabar Zuria.

Lehoinabarra, leopards ode pantera (binomial REGISTRATION: Panthera Pardus), Families Felidae Panthera generoko espezie bat da eta lau “Katu hand ” artean txikiena (besteak tiger lehoia jaguarra dira eta). Behinola Asiako hegoaldean eta bizi Afrikan ziren, Koreatik Hegoafrikara baina euren inhabited galley dela eta, eta eta orain dela ehiza batez ere ere batez Saharaz azpiko Afrikan bizi dira. Pakistan, India, Indotxina, Malaysia eta Txinan oraindik Talde batzuk badira.

Gorputz erlatiboki leuze eta Hanka erlatiboki motzak dituzte, buruhezur luzearekin. Antz Jaguarraren du, baina da txikiagoa. Josiah Larrua errosetekin dago, baina ez dute beste barnean scores bat jaguarrek duten bezala. Beltzak diren lehoinabarrek Panther Beltz REGISTRATION Hartz dute.

Ehiza oportunistikoa

dute, dute eta inhabited aldagarria 58 kilometer orduko abiadura dezakete har. Ehizatu dezakeen edozein Animalia jaten dute.

Advertisements
Post hau Uncategorized atalean eta , laburpen hitzekin publikatua izan da. Gogokoetara gehitzeko lotura iraunkorra.

Utzi erantzun bat

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Aldatu )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Aldatu )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Aldatu )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Aldatu )

Connecting to %s